Колеги прегледах доста теми ,но при мен има други въпроси . Под седалките ,буксите на подгрева са включени ,не мога да разбера обаче защо няма бутони на страниците . При покупката на колата беше обявен подгрева ,но не знаех местата на бутоните и така си и остана . Как мога да проследя нещата и отделно да закупя бутони или ???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отново подгрев седалки 147
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Interface93 Покажи съобщениеКолеги прегледах доста теми ,но при мен има други въпроси . Под седалките ,буксите на подгрева са включени ,не мога да разбера обаче защо няма бутони на страниците . При покупката на колата беше обявен подгрева ,но не знаех местата на бутоните и така си и остана . Как мога да проследя нещата и отделно да закупя бутони или ???
Най-вероятно си видял други кабели от долу. Скоро имаше такава тема. Прочети я, там се коментираше, какви кабели има под седалката освен тези за еирбега
-
Първоначално публикувано от Interface93 Покажи съобщениеКолеги прегледах доста теми ,но при мен има други въпроси . Под седалките ,буксите на подгрева са включени ,не мога да разбера обаче защо няма бутони на страниците . При покупката на колата беше обявен подгрева ,но не знаех местата на бутоните и така си и остана . Как мога да проследя нещата и отделно да закупя бутони или ???
Аз моята като я взех беше с велурени седалки без подгрев ,купих нов кожен салон с подгрев на седалките
Копчетата се намират отстрани откъм вратите в задната част на предните седалки върху декоративната пластмаса няма как да не ги видиш ,съответно на лявата отляво ,а дясната отдясно
На бутоните има лампичкиАлфа 147 jtd
115 k.s.
2002 год
Comment
-
Разбирам ,че има заводски букси сложени и готови за ползване , но при мен има и кабели влизащи под седалките ? Реално празна букса нямам , а те са 2 от която едната е за подгрева, а другата вие ще кажете . На някои 147 ци до ръчната има копче АСР и монетник (моето е до километража ) на това място , имам букса която един колега уж замерва и каза ,това е управлението на подгрев седалки ?!?!
Comment
Comment